2. 10. 2012

Aspiková miska

Aspiková miska


Suroviny:
pařížský salát, šunka, polosuchý salám /Uherák/, vejce, paprika, okurka, krém z křenu, čirá želatina, přísady na ochucení aspiku dle chuti

Postup:
pařížský salát:
salám /Junior/ - nakrájíme na nudličky, sterilovaná okurka - nakrájíme na malé kostky, přidáme  hrášek, /může se přidat kukuřice/, majonézu, pepř, sůl, všechno dobře zamícháme a dochutíme pepřem a solí,

krém z křenu:
majonézu smícháme s křenem,

Misku plníme následovně:
vrstva pařížský salát, plátek šunky, kopeček krému z křenu, kolečka polosuchého salámu, proužky papriky, kolečko z vejce, okurka - všechno zalijeme připravenou želatinou dle návodu a dáme do chladničky ztuhnout.

Dobrou chuť!



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.