Aspiková miska |
Suroviny:
pařížský salát, šunka, polosuchý salám /Uherák/, vejce, paprika, okurka, krém z křenu, čirá želatina, přísady na ochucení aspiku dle chuti
Postup:
pařížský salát:
salám /Junior/ - nakrájíme na nudličky, sterilovaná okurka - nakrájíme na malé kostky, přidáme hrášek, /může se přidat kukuřice/, majonézu, pepř, sůl, všechno dobře zamícháme a dochutíme pepřem a solí,
krém z křenu:
majonézu smícháme s křenem,
Misku plníme následovně:
vrstva pařížský salát, plátek šunky, kopeček krému z křenu, kolečka polosuchého salámu, proužky papriky, kolečko z vejce, okurka - všechno zalijeme připravenou želatinou dle návodu a dáme do chladničky ztuhnout.
Dobrou chuť!
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.