POTŘEBNÉ PŘÍSADY*půlka listového těsta
*500g pangasiuse
*8 plátků moravského uzeného nebo anglická slanina
*koření na ryby
*sůl
*mražený listový špenát
*1 cibule
*3-4 stročky česneku
*trochu oleje
*brambory
*trochu másla
POSTUP PŘÍPRAVY
Rybu necháme rozmrazit. Pak ji vysušíme a překrojíme na 4 dílky. Těsto rozválíme a rozdelíme na 4 díly, tak aby se dala ryba zabalit. Na těsto položíme plátek uzeného, pak osolenou a kořením posypanou rybu a znova plátek uzeného. Rybu zabalíme, kraje přitlačíme. Takto připravené kapsy dáme na plech s pečícím papírem. Potřeme vejcem a upečeme. Na oleji osmažíme cibuli, přidáme špenát, necháme rozpustit a posolíme. Pak přidáme nakrájený česnek a podusíme. Dle potřeby podléváme vodou. Brambory uvaříme a při podáváni na talíři přelejeme rozpuštěným máslem.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.