17. 11. 2012
Medové kuře
Suroviny:
kuřecí prsa,
marináda: olej, 2 PL medu, ½ ČL třtinového cukru, pár kapek citr. šťávy, worchestrové omáčky, sójové omáčky, špetka soli, bazalka,
bylinkový likér, ananas, trocha másla,
Postup:
Kuřecí maso naporcujeme na tenké plátky, omyjeme, osušíme a naložíme do marinády, necháme v lednici odležet asi na 1hod. Rozpálíme pánev s kapkou oleje, naložené máslo osmažíme a dáme na teplé místo. Zbytek marinády dáme na pánev prohřejeme a přidáme bylinkový likér a opět prohřejeme. Ananas osmažíme na troše másla. Podáváme s kopečkem rýže, kopečkem hranolků a plátkem ananasu, přelijeme omáčkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.