POTŘEBNÉ PŘÍSADY
300g pangasiuse,
trocha soli,
150g aidamu,
2 vejce,
100ml mléka,
150g hl. mouky,
100g solamylu,
špetka bazalky,
můžete přidat pár lžic citr. šťávy,
špetku koření na ryby,
olej na smažení,
brambory,
zeleninový salát
POSTUP PŘÍPRAVY
Porce pangasiuse osušíme a osolíme. Eidam nastrouháme. Z vajec, mléka, mouky, solamylu, sýra a bazalky /citr. šťávy, koření na ryby/ vytvoříme těstíčko, ve kterém rybu obalíme. Smažíme na oleji po obou stranách dozlatova. Necháme okapat na ubrousku od zbytku oleje. Podáváme s brambory a salátem.
Na fotu jsou brambory dělané v Tefal AktiFry.
Salát: ledový nebo čínské zelí nakrájené na tenké nudličky, rajče, cibule a okurka salátová taky na tenké plátky, všechno promíchat, trochu osolit a opepřit, zamíchat zakysanou smetanu a 2-3 lžíce tatarky light
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.