7. 5. 2013

Pangasius v sýrovém těstíčku paní Zdenky ze Vsetína



POTŘEBNÉ PŘÍSADY
300g pangasiuse, 
trocha soli, 
150g aidamu, 
2 vejce, 
100ml mléka, 
150g hl. mouky, 
100g solamylu, 
špetka bazalky, 
můžete přidat pár lžic citr. šťávy,  
špetku koření na ryby, 
olej na smažení, 
brambory, 
zeleninový salát

POSTUP PŘÍPRAVY
Porce pangasiuse osušíme a osolíme. Eidam nastrouháme. Z vajec, mléka, mouky, solamylu, sýra a bazalky /citr. šťávy, koření na ryby/ vytvoříme těstíčko, ve kterém rybu obalíme. Smažíme na oleji po obou stranách dozlatova. Necháme okapat na ubrousku od zbytku oleje. Podáváme s brambory a salátem.

Na fotu jsou brambory dělané v Tefal AktiFry.
Salát: ledový nebo čínské zelí nakrájené na tenké nudličky, rajče, cibule a okurka salátová taky na tenké plátky, všechno promíchat, trochu osolit a opepřit, zamíchat zakysanou smetanu a 2-3 lžíce tatarky light

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.