8. 10. 2012

Jogurtový dezert v parném hrnci

Jogurtový dezert

Suroviny:
½ kelímku jogurtu,
120 g mouky /polohrubá/,
60g cukru /moučka/,
3 PL slunečnicového oleje,
½ sáčku sušeného droždí,
2 vejce,
šťáva z citronu

Postup:
Do mísy dáme jogurt, mouku, cukr, olej, droždí, vejce a dobře zamícháme metličkou. Přidáme citrónovou šťávu a dobře promícháme vařečkou.
Naplníme formu, zapneme parný hrnec, nastavíme program cake na 30 minut.
Servírujeme dle fantazie.

Dobrou chuť!

PL - polévková lžíce

Jogurtový dezert
/foto z přiložené kuchařky Tefal Steam N' Light/

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.